Thema's

Kleine racemonsters zijn dol op Cars

Heb je voor je zoon nog een thema nodig voor zijn kamer? Cars is een prachtig onderwerp voor een kinderkamer, voor de kleintjes die baby-af zijn en voor grote, stoere jongens die van auto’s houden.
Read more

Buurman en Buurman komen tot leven

Buurman en Buurman zijn in veel gezinswoningen te vinden. Gelukkig niet om te klussen, maar omdat ze ontzettend populair zijn bij kleine kinderen. A je to!
Read more

Creëer met een schommel je eigen speeltuin

Als je een beetje ruimte over hebt in de tuin, is het zeker een goed idee om een schommel neer te zetten. Je creëert een kleine speeltuin in je eigen tuin, waar je kind met vriendjes en vriendinnetjes heerlijk in de buitenlucht kan spelen.
Read more

Lekker spelen en werken in de tuin

Hoe kun je je kinderen met veel plezier laten spelen in de tuin? Dat doe je door ze tuingereedschap te geven! Zodra de zon een beetje begint te schijnen, kunnen de emmer en schep tevoorschijn komen.
Read more

Laat kinderen meer buiten spelen

Kinderen zitten tegenwoordig heel veel binnen. De reden? Omdat het weer in Nederland vaak niet meewerkt, maar ook omdat veel jongeren houden van gamen en spelletjes doen op de computer. Gelukkig kan dat ook anders, dankzij buitenspeelgoed!
Read more

Kinderen gaan als de brandweer

Loeiende sirenes, een lange ladder, een brandweerwagen en een brandblusser… De brandweer is een inspiratiebron voor veel kinderen. Brandweerman is voor vele jonkies echt een droombaan.
Read more

Haal de boerderij in huis voor je kind

Hoe leuk is het om je kind kennis te laten maken met de boerderij? Natuurlijk is het heerlijk om met de kleintjes op pad te gaan om de boerderijdieren in levende lijve te ontmoeten. Maar werkt het weer niet mee? Dan kun je bij Speelgoedfamilie zelf de kinderboerderij in huis halen. Zonder de troep!
Read more

De wereld van Barbie en Ken

Welk kind vindt het nou niet leuk om met Barbie en haar vriendinnen te spelen? Vooral met haar grote liefde Ken erbij kunnen kinderen hun eigen fantasiewereld creëren. 
Read more

Brandweer Sam is de held van veel kinderen

Voor veel kleine kinderen is Brandweerman Sam een ware held. Hoe leuk is het dan om voor zijn of haar verjaardag een brandweerfeest te organiseren die in het teken staat van deze Sam?
Read more

Onderzoeken & ontdekken - Speelgoed

Kinderen gaan al spelende op onderzoek uit. En wat is er nu leuker dan die nieuwsgierigheid naar de wereld van al die kleine onderzoekers te stimuleren?!
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.