Thema's

Kleine piraten kunnen zich uitleven

Het piratenthema blijft een magische uitwerking hebben op kinderen. Een piratenfeestje doet het dan ook goed bij stoere jongens en meiden. De attributen die hierbij horen zijn ook zo gaaf, dat elke kleine piraat zich helemaal kan uitleven.
Read more

Pokemon voor de kleine verzamelaar

Er is veel moois voor kinderen uit Japan over komen waaien, Pokemon is daar een prachtig voorbeeld van. Kleine verzamelaars kunnen hun hart ophalen, want van Pokemon is er zoveel te krijgen, dat kleine spaarders hier heel blij van worden. Geef ze de verzamelmap met Pikachu of Pokeball, waar ze al hun kaarten mooi in kunnen bewaren, zodat ze er extra lang van kunnen genieten.
Read more

Nooit meer bang in het donker

Is je kleine een beetje bang in het donker? Dan hebben we een geweldige oplossing, namelijk Glow in the Dark. Je kunt bij Speelgoedfamilie allerlei stickers en vormpjes krijgen die lichtgeven in het donker. Voor kinderen die angst ervaren wanneer het licht uitgaat, is dit een prachtige manier om de kamer subtiel wat lichter te laten zijn. Ga voor een mooie ster, een dolfijn of vliegende schotel en de donkere sfeer wordt een stuk gemoedelijker.
Read more

Van Nemo naar Dory

Met Finding Dory heeft Finding Nemo een waardige opvolger gekregen. Dory is dan ook een heel geliefd personage. Dus zijn je kinderen weg van deze schattige, vergeetachtige vis? Dan is het leuk om te weten dat er zoveel meer te vinden is van haar dan alleen de nu al legendarische film.
Read more

Breng de emoji tot leven

We kunnen de hele dag wel sms’en en whatsappen, maar wat is er leuker dan de emoji echt tot leven te wekken? Dat kun je doen door het assortiment van Speelgoedfamilie te bekijken en te ontdekken welke emoji’s je hier allemaal kunt vinden.
Read more

Kleine prinsessen in de wolken door Frozen

Heel veel jonge meisjes zijn helemaal in de ban van Disney’s Frozen. En gelukkig hoeft het niet per se ijskoud te zijn om de kinderen van deze gezellige ijzige sferen te laten proeven…
Read more

Ga miljoenen jaren terug in de tijd

Maak met je kinderen een reis terug in de tijd, naar de historische tijden van de dinosaurus. Deze dino’s hebben op kinderen een enorme aantrekkingskracht en ze spelen dan ook graag met deze beesten, in welke vorm dan ook. De angstaanjagende Tyrannosaurus Rex voor veel kinderen de meest geliefde soort.
Read more

Komt dat zien!

Hoe leuk is het om je huis om te toveren tot een circustent? Kinderen kun je in ieder geval niet blijer maken dan met het circus. En met het speelgoed van Speelgoedfamilie kun je je kids allerlei kunstjes laten doen.
Read more

Kleine racemonsters zijn dol op Cars

Heb je voor je zoon nog een thema nodig voor zijn kamer? Cars is een prachtig onderwerp voor een kinderkamer, voor de kleintjes die baby-af zijn en voor grote, stoere jongens die van auto’s houden.
Read more

Buurman en Buurman komen tot leven

Buurman en Buurman zijn in veel gezinswoningen te vinden. Gelukkig niet om te klussen, maar omdat ze ontzettend populair zijn bij kleine kinderen. A je to!
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.