Thema's

Onderzoeken & ontdekken - Speelgoed

Kinderen gaan al spelende op onderzoek uit. En wat is er nu leuker dan die nieuwsgierigheid naar de wereld van al die kleine onderzoekers te stimuleren?!
Read more

Ontwikkeling van de motoriek - Speelgoed

De ontwikkeling van de motoriek bij kinderen, kun je op een hele eenvoudige manier stimuleren. Er is namelijk bijzonder veel leuk speelgoed te bedenken, waarmee kinderen al spelende motorisch kunnen leren. Oftewel; motorische vaardigheden oefenen en dan ook nog eens met plezier! We geven een aantal tips.
Read more

Kinderfeest - thema artikelen

Het kinderfeestje! Kinderen zijn dol op verjaardagen vieren. En als ouder probeer je daar ieder jaar weer een succes van te maken. Veel kinderen kiezen voor een kinderfeest in een thema. Denk aan een feest voor stoere piraten, voor beeldschone prinsessen. Of een feestje in het thema van Disneys Frozen, Dinosaurussen, Spiderman of Star Wars. Je kunt het zo gek niet bedenken!
Read more

Trolls speelgoedartikelen - het perfecte cadeautje!

Op 12 oktober is het zover, dan komt de nieuwe animatiefilm van Dreamworks ‘Trolls’ in de bioscoop. Trolls is een hilarische, muzikale animatiefilm van de makers van Shrek. En geloof maar dat jouw kinderen de film zullen willen zien.. Wat een feestje!
Read more

Huisdiergeheimen (Secret Life of Pets)

Hebben jouw kinderen ook zo genoten van de film Huisdiergeheimen? De nieuwe vrolijke animatiefilm voor kinderen van Illumination Entertainment en Universal Pictures - de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions - is momenteel razend populair. En wij van de SpeelgoedFamilie vinden dat niet zo gek!
Read more

Klimmen, klauteren, glijden en schommelen

Het is voorjaar. En dat betekent: buiten spelen! Klimmen en klauteren is ontzettend leuk en spannend. Zowel voor peuters en kleuters als voor de oudere kinderen. Kinderen leren spelenderwijs om hun bewegingen te beheersen en hun evenwicht te bewaren. Maar wel klim- en klauterspeelgoed is nu geschikt voor jou kleintje?
Read more

Zand, strand, zwembad & speelgoed

De SpeelgoedFamilie kijkt alweer uit naar de zomer. Want wat is er nu leuker dan een dagje naar het strand, samen naar het zwembad of het zwembadje opzetten in eigen tuin. Met deze speelgoedtips voor in het zand, strand en zwembad kan de zomerpret niet op!
Read more

Speelgoedtips per leeftijdscategorie

Hulp bij het vinden van het juiste cadeau: onze speelgoedtips per leeftijdscategorie op een rijtje.
Read more

Vijf tips voor het uitzoeken van speelgoed

Vijf speelgoedtips die je helpen bij het maken van de juiste keuze.
Read more

Speelgoed voor kleuters

Speelgoed voor kleuters. (Leeftijd: vanaf 4 jaar.)
Read more
Sluiten

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie.